Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Народно позориште Републике Српске са великим задовољством обавјештава јавност да је Театар фест „Петар Кочић“ добитник ознаке EFFE, што је потврда његовог регионалног и европског квалитета и престижа, од стране Удружења европских фестивала (EFA).

Честитамо на добијању EFFE ознаке

Поштовани пријатељи:

Са задовољством вас обавјештавамо у име Међународног EFFE жирија и EFFE Чворишта да је ваш Фестивал добио “EFFE ознаку 2019-2020”. Након потврде ваше апликације, ваш Фестивал испуњава захтјеве за EFFE ознаку. Сада сте у конкуренцији за EFFE награде. Међународни EFFE жири ће одлучити о EFFE наградама до септембра 2019. године. Ужи избор добитника ће бити објављен у јулу 2019. године. Међународни EFFE жири има слободу да вас контактира за било какве додатне информације уколико то буде потребно.

Осјећајте се позваним да:

  • Носите EFFE ознаку 2019-2020 (лого), и користите га у комуникацији са вашим заинтересованим странама.
  • Учествујете у EFFE сусретима у Лисабону 15. и 16. априла 2019. и 2020. године у Галвеју у оквиру EFA-иног годишњег Самита умјетничких фестивала.

Ви ћете:

  • Добити посебан помен на “Festival Finder.eu”
  • Бити дио EFFE-ове међународне промотивне кампање, конференција за штампу и националних церемонија EFFE ознаке.
  • Допринијети и имати користи од EFFE заједнице изванредних умјетничких фестивала, имати приступ међународној мрежи и добијати интерне билтене.

Срдачан поздрав,

Кетрин Девентер, генерални секретар Удружења европских фестивала (EFA)

EFFE је иницијатива Удружења европских фестивала подржана од стране Европске Комисије и Парламента.

НПРС © 2024. СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА.