srenfrderu

Резервација карата

051/314-006

Радно вријеме

08.00h - 20.00h

Радно вријеме (субота)

17.00h - 20.00h

Народно позориште Републике Српске обавјештава јавност да је представа „Усамљени Запад“, која је на репертоару предвиђена у петак 10. јула са почетком у 21 час, отказана због повреде глумца. Замјенска представа која ће бити изведена у истом термину је „Ожалошћена породица“. Купљене улазнице се могу искористити за представу „Ожалошћена породица“ у петак са почетком у 21 час или се могу вратити на благајни Позоришта.

Народно позориште Републике Српске са задовољством обавјештава своју публику да ће представа „Синови умиру први“, захваљујући стабилизацији временских прилика, бити одиграна на крову Позоришта, како је и планирано. Представа ће бити изведена са почетком у 21 час у склопу ревије позоришних представа под називом „Звјездани театар“.

Дана 7. јула потписан је Уговор о пословној сарадњи између Народног позоришта Републике Српске и Фондације „За живот“, у сврху реализације пројекта „Поносна картица 2020 – цијена минус за 3+“, како би се омогућило породицама или родитељима са троје и више дјеце да остваре попусте приликом плаћања позоришне улазнице (искључиво за репризна извођења представа) од 33,33% на пуну цијену. Уговор је у име Народног позоришта РС потписала директорица Маја Додиг, а у име Фондације Драган Дакић. Расподјелу „Поносних картица“ организује Фондација на основу своје базе података и базе података локалне управе о породицама са троје или више дјеце, којe имају пребивалиште на територији града Бања Лука.

Народно позориште Републике Српске обавјештава своју публику да ће представа „Изгубљени у Бруклину“, која је на репертоару у уторак 7. јула са почетком у 21 час, због нестабилних временских прилика бити изведена на Великој сцени Позоришта.

Народно позориште Републике Српске обавјештава своју публику да ће представа „Истина (не) боли“, која је на репертоару у понедјељак 6. јула са почетком у 21 час, због најављених неповољних временских прилика бити изведена на Великој сцени Позоришта. О извођењу представе „Изгубљени у Бруклину“ у уторак 7. јула са почетком у 21 час на крову Позоришта, јавност ће бити обавијештена у току сутрашњег дана.