srenfrderu

Резервација карата

051/314-006

Радно вријеме

08.00h - 20.00h

Радно вријеме (субота)

17.00h - 20.00h

 XXIII Театар фест "Петар Кочић" 2021 – одлуке жирија

Жири у саставу Сенад Башић (предсједник), Дејан Пројковски и Оља Ђорђевић је једногласно донио одлуку:

I. Специјална награда за младу глумицу додјељује се Бојани Милановић за улогу Џенис Џоплин у представи „Ко је убио Џенис Џоплин?“ Српског народног позоришта из Новог Сада.

II. Специјална награда за младу глумицу додјељује се Соњи Исаиловић за улогу Џенис Џоплин у представи „Ко је убио Џенис Џоплин?“ Српског народног позоришта из Новог Сада.

III. Специјална награда за сценографију додјељује се Весни Поповић за представу „Пуковник птица“ Градског позоришта Подгорица.

IV. Специјална награда за епизодну улогу додјељује се Бранку Јанковићу за улогу Мунира у представи „Осама – касаба у Њујорку“ Звездара театра из Београда.

V. Награда за најбољу женску улогу, за улогу Данице Чворовић у представи „Балкански шпијун“ Народног позоришта у Београду, додјељује се Нели Михаиловић.

VI. Награда за најбољу мушку улогу, за улогу Илије Чворовића у представи „Балкански шпијун“ Народног позоришта у Београду, додјељује се Љубомиру Бандовићу.

VII. Награда за најбољу режију додјељује се Соњи Петровић за режију представе „Ко је убио Џенис Џоплин?“ Српског народног позоришта из Новог Сада.

VIII. Награда за најбољу представу додјељује се представи „Ко је убио Џенис Џоплин?“ Српског народног позоришта из Новог Сада.

0
Shares